Το έργο μου

Συνάντηση του Γραμματέα ΠΕ ΝΔ Βουλευτή Ηρακλείου Λ. Αυγενάκη, με εκπροσώπους κατοίκων του οικισμού Ευαγγελισμού Πεδιάδας

Ημερομηνία: 24/4/2018 12:00 πμ

Συνάντηση του Γραμματέα ΠΕ ΝΔ  Βουλευτή Ηρακλείου Λ. Αυγενάκη, με εκπροσώπους κατοίκων του οικισμού Ευαγγελισμού Πεδιάδας

Συνάντηση με τον Πρόεδρο κ. Γ. Ζαχαριουδάκη, τον Πρόεδρο του τοπικού διαμερίσματος Ευαγγελισμού κ. Μ. Ανδρεαδάκη, τον Πρόεδρο του Συνεταιρισμού κ. Ζ. Ρουμπάκηκαι μέλη του Συλλόγου Ιδιοκτητών και Κατοίκων περιοχής Ευαγγελισμού Πεδιάδος «Ο ΚΥΠΕΡΑΣ» είχαν σήμερα, Τρίτη 24 Απριλίου 2018, στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ στην Αθήνα, ο Γραμματέας ΠΕ ΝΔ - Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λ. Αυγενάκηςκαι ο κ. Μ. Σενετάκης, πρώην Βουλευτής Ηρακλείου και Σύμβουλος του Προέδρου της ΝΔ για θέματα Κρήτης.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, ο κ.  Γ. Ζαχαριουδάκης και τα μέλη του Συλλόγου εξέφρασαν την ανησυχία των κατοίκων της περιοχής σχετικά με τις άμεσες επιπτώσεις του έργου του Νέου Αεροδρομίου Καστελίου στην περιοχή τους και έδωσαν υπόμνημα του Συλλόγου, όπου αναφέρουν τα αιτήματά τους. 

 

Κατά τη συνάντηση, οι εκπρόσωποι του Συλλόγου εξέφρασαν την αγανάκτησή τους για τον εμπαιγμό που δέχονται από την Κυβέρνηση και για τις διαδικασίες που έχουν ακολουθηθεί το τελευταίο διάστημα για τη διαμόρφωση των τιμών των απαλλοτριώσεων για τα κτήματά τους που θα χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή του νέου αεροδρομίου. Επίσης, εκδήλωσαν την αγωνία και την ανησυχία των κατοίκων κυρίως για την τύχη των ελαιώνων στον κάμπο της Πεδιάδας, τη βιωσιμότητα των καλλιεργειών τους μιας και η πλειονότητα είναι αγρότες και το οικονομικό και επαγγελματικό τους μέλλον.

 

Ο κ. Λευτέρης Αυγενάκης εξέφρασε αφενός την κατανόησή του για τις ανησυχίες των κατοίκων και την ανάγκη ισόρροπης ανάπτυξης και υλοποίησης του έργου του νέου αεροδρομίου και αφετέρου τη θέλησή του για συνεργασία, προκειμένου να γίνει ο απαιτούμενος διάλογος, όπως ζήτησαν οι εκπρόσωποι των κατοίκων, και να βρεθεί μια κοινά αποδεκτή λύση στα προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους της περιοχής. 

Print
Δημοσίευση: Μαϊ 2, 2018,
Κατηγορίες: Δελτία Τύπου,
Ετικέτες:

«Ιούλιος 2020»
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
293012345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112
3456789

Αρχείο

Νέα Δημοκρατία Βουλή των Ελλήνων European Parliament Drive Safe Crete European Parliament Ίδρυμα Καραμανλής
Background Color:
 
Background Pattern:
                               
Reset