Το έργο μου

Λ. Αυγενάκης: «Η χώρα δεν αντέχει άλλο τον ΣΥΡΙΖΑ που έχει ως μοναδικό στόχο την πάση θυσία παραμονή του στην εξουσία»

Ημερομηνία: 31/1/2019 12:00 πμ - 12:30 πμ

Λ. Αυγενάκης: «Η χώρα δεν αντέχει άλλο τον ΣΥΡΙΖΑ που έχει ως μοναδικό στόχο την πάση θυσία παραμονή του στην εξουσία»

Συνέντευξη κ. Λ. Αυγενάκη, Γραμματέα ΠΕ της ΝΔ - Βουλευτή Ηρακλείου στον ρ/σ «Ράδιο Κρήτη 101.5» του Ηρακλείου και τον δημοσιογράφο Μανώλη Αργυράκη.

«Έχουμε μια Κυβέρνηση κουρελού που σε κάθε νομοσχέδιο θα προσπαθεί με δύο - τρία «ρετάλια» να νομοθετεί για να σταθεί στα πόδια της. Αυτή δεν είναι εικόνα σοβαρού κράτους. Ο ευτελισμός του κοινοβουλευτισμού και η κοροϊδία των πολιτών θα λάβει πολύ σύντομα τέλος» δήλωσε, ο Γραμματέας ΠΕ της ΝΔ, κ. Λευτέρης Αυγενάκης στον ραδιοφωνικό σταθμό «Ράδιο Κρήτη 101.5» του Ηρακλείου και τον δημοσιογράφο Μανώλη Αργυράκη.

 

Βασικά σημεία της συνέντευξης:

 

           Θλιβερή η εικόνα του Κοινοβουλίου και για αυτό την ευθύνη φέρει η Κυβέρνηση, αλλά και προσωπικά ο κ. Βούτσης. Το επίπεδο του Κοινοβουλίου είναι πολύ χαμηλό. Ουσιαστικά δεν λειτουργεί, ο κανονισμός και οι διαδικασίες δεν τηρούνται.


Ο κ. Βούτης επιτρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ, το κόμματα να ελέγχει και να εξουσιάζει τη Βουλή, ενώ ως γνωστόν η Βουλή οφείλει να ελέγχει την Κυβέρνηση.

 

           Ο κ. Τσπίρας βρίσκεται σε αποδρομή. Το νομοθετικό έργο που παράγεται, είναι πολλές φορές  επικίνδυνο, καθώς εξυπηρετεί κομματικές και πολιτικές επιδιώξεις της Κυβέρνησης. Αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί, ούτε να ευτελίζεται ακόμη περισσότερο η λειτουργία του Κοινοβουλίου με πρακτικές που δεν έχουν προηγούμενο στην κοινοβουλευτική παράδοση.

 

           Η Ν.Δ. κάνει πράξη την πλήρη ανανέωση του οργανωτικού της σχήματος ενόψει εκλογών. Χθες ανακοινώσαμε τις περιφέρειες στις οποίες θα πολιτευθούνε, τα στελέχη μας -γραμματείς, αναπληρωτές γραμματείς, αναπληρωτές εκπρόσωποι, αλλά και στενοί συνεργάτες και σύμβουλοι του Προέδρου της Ν.Δ.- που είχαν θέσεις ευθύνης στο κεντρικό οργανωτικό σχήμα της Ν.Δ. Όπως επίσης και τις περιφέρειες στις οποίες θα πολιτευθούν οι εν ενεργεία βουλευτές της πρώην Β’ Αθήνας, του Υπ. Αττικής, του ψηφοδελτίου Επικρατείας, αλλά και εκείνοι που προσχώρησαν στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ν.Δ.

 

           Οι ανακοινώσεις των νέων γραμματειών και των δεκάδων νέων στελεχών που θα δώσουν από την πρώτη γραμμή τις εκλογικές μάχες του 2019, που θα γίνουν σήμερα, είναι ενδεικτικές της ριζικής ανανέωσης. Το νέο οργανωτικό μας σχήμα απαρτίζεται από νέα πρόσωπα σε ποσοστό 73%, ενώ ο μέσος όρος ηλικίας τους είναι τα 42 έτη. Πρόσωπα με αξιόλογη προσωπική διαδρομή και κοινωνική παρουσία, εκ των οποίων το 97% προέρχεται από τον ιδιωτικό τομέα, την ελεύθερη αγορά και το 94% κατέχει πανεπιστημιακούς τίτλους.

Print
Δημοσίευση: Φεβ 18, 2019,
Ετικέτες:

«Ιούλιος 2020»
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
293012345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112
3456789

Αρχείο

Νέα Δημοκρατία Βουλή των Ελλήνων European Parliament Drive Safe Crete European Parliament Ίδρυμα Καραμανλής
Background Color:
 
Background Pattern:
                               
Reset