Το έργο μου

«Όλοι μαζί δίνουμε τη μάχη για να γίνουν “μπλε” οι Περιφέρειες και οι μεγάλοι Δήμοι της χώρας μας»

Ημερομηνία: 4/2/2019 2:30 πμ - 3:00 πμ

«Όλοι μαζί δίνουμε τη μάχη για να γίνουν “μπλε” οι Περιφέρειες και οι μεγάλοι Δήμοι της χώρας μας»

Χαιρετισμός κ. Λ. Αυγενάκη, Γραμματέα ΠΕ ΝΔ-Βουλευτή Ηρακλείου με αφορμή την εκδήλωση της ΝΟΔΕ Κέρκυρας

«Σήμερα είναι περισσότερο από ποτέ αναγκαίος ο επαναπροσδιορισμός του θεσμού της οικογένειας και η εκ νέου ανάδειξή του σε βασικό αρμό του κοινωνικού ιστού», ανέφερε ο Γραμματέας της ΠΕ Ν.Δ. και Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης στο πλαίσιο χαιρετισμού που απέστειλε, στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Πολιτικές ενίσχυσης της οικογένειας & των ασθενέστερων συμπολιτών μας» της ΝΟΔΕ Κέρκυρας και του Τομέα Γυναικείων Θεμάτων της ΝΟΔΕ Κέρκυρας.

 

Ο κ. Αυγενάκης χαιρετίζοντας την εκδήλωση, μεταξύ άλλων, σημείωσε: «Η Νέα Δημοκρατία στέκεται στο πλάι της ελληνικής οικογένειας, με προτάσεις για φορολογικά και οικονομικά κίνητρα, κοινωνικές παροχές που στοχεύουν στη στήριξη της οικογένειας και κυρίως των νέων γονέων». Ο Γραμματέας της Π.Ε της Νέας Δημοκρατίας υπογράμμισε επίσης τις δεσμεύσεις της Ν.Δ στην κατεύθυνση αυτή, υπενθυμίζοντας τα τρία βασικά σημεία:

  • «κανένα παιδί να μην μείνει εκτός παιδικού σταθμού,

  • ολοήμερα σχολεία παντού με εξασφαλισμένα σχολικά γεύματα, και

  • αύξηση του αφορολόγητου κατά 1.000 ευρώ για κάθε παιδί».


Στο πλαίσιο του χαιρετισμού ο κ. Αυγενάκης επανέλαβε την στήριξη της Ν.Δ. στην κ. Ρόδη Κράτσα και στην κ. Μερόπη Υδραίου, υποψήφιες στις επερχόμενες Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές αντίστοιχα. «… βρισκόμαστε στην τελική ευθεία πριν τις επικείμενες μεγάλες εκλογικές μάχες σε αυτοδιοικητικό, ευρωπαϊκό και εθνικό επίπεδο. Το 2019 είναι χρονιά επανεκκίνησης, χρονιά που η Ελλάδα θα αφήσει οριστικά πίσω της την κρίση. Και τα Ιόνια έχουν ανάγκη αυτή την επανεκκίνηση με την πρωτιά της Ν.Δ..

…επιλέξαμε και στηρίζουμε τη Ρόδη Κράτσα και τα στελέχη που απαρτίζουν αυτή την αξιόλογη αγωνιστική ομάδα για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων. Μια ομάδα που έχει συγκροτηθεί και που εμπλουτίζεται καθημερινά με νέα, αξιόλογα πρόσωπα. Η κα Κράτσα διαθέτει την εμπειρία, τη γνώση και την αποτελεσματικότητα, και το έχει αποδείξει απ’ όποιο μετερίζι κλήθηκε να υπηρετήσει. Δραστήρια, με αποφασιστικότητα, ενώνει δυνάμεις και παράγει αποτέλεσμα, στοιχεία απαραίτητα για την επιτυχία.  

Παράλληλα, η στήριξη στο πρόσωπο της Μερόπης Υδραίου για τον Δήμο της Κέρκυρας είναι προοδευτική επιλογή. Σε μια εποχή που η δημιουργικότητα, η σύνθεση και η συνεργασία είναι ζητούμενα για την τοπική αυτοδιοίκηση, η επιλογή της Μερόπης Υδραίου είναι εχέγγυο επιτυχίας για το Δήμο Κέρκυρας!».


Ο χαιρετισμός έκλεισε με τον Γραμματέα της Π.Ε της Ν.Δ. να τονίζει: «Όλοι μαζί ενωμένοι και συντεταγμένα δίνουμε τη μάχη για να γίνουν “μπλε” οι 13 περιφέρειες και οι μεγάλοι Δήμοι της χώρας μας. Με ενότητα, μαχητικότητα και με οδηγό μας τον Κυριάκο Μητσοτάκη προετοιμαζόμαστε για τις μεγάλες εκλογικές μάχες, δίνουμε τη μάχη για την επόμενη μέρα, ώστε να πάμε την Ελλάδα μπροστά!».
Print
Δημοσίευση: Φεβ 18, 2019,
Κατηγορίες: Δελτία Τύπου,
Ετικέτες:

«Ιούλιος 2020»
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
293012345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112
3456789

Αρχείο

Νέα Δημοκρατία Βουλή των Ελλήνων European Parliament Drive Safe Crete European Parliament Ίδρυμα Καραμανλής
Background Color:
 
Background Pattern:
                               
Reset