Το έργο μου

Λ. Αυγενάκης από Τράπεζα Πειραιώς: «Η επιστροφή του τραπεζικού συστήματος στην κανονικότητα είναι προϋπόθεση ανάπτυξης και προόδου»

Ημερομηνία: 2/7/2019 3:00 μμ - 3:30 μμ

Λ. Αυγενάκης από Τράπεζα Πειραιώς: «Η επιστροφή του τραπεζικού συστήματος στην κανονικότητα είναι προϋπόθεση ανάπτυξης και προόδου»

Επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα το πρωί, Τρίτη 2 Ιουλίου 2019, ο Γραμματέας ΠΕ της ΝΔ και υποψήφιος Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Λευτέρης Αυγενάκης, στο κεντρικό κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς, όπου και συναντήθηκε με τον Περιφερειακό Διευθυντή της Τράπεζας, κ. Νίκο Τοουλιά, καθώς και εργαζομένους του καταστήματος.  

 

Ο Γραμματέας της ΝΔ, κατά την διάρκεια της συνάντησης συνεχάρη την Τράπεζα Πειραιώς για την στήριξη που παρέχει στον πρωτογενή τομέα και ιδιαίτερα στους αγρότες, σημειώνοντας πως «η Τράπεζα Πειραιώς είναι αρωγός και ουσιαστικός μέτοχος στην προσπάθεια ανάδειξης των αναπτυξιακών δυνατοτήτων του πρωτογενή τομέα, για τον οποίο η Νέα Δημοκρατία έχει συγκροτημένο σχέδιο για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και τη μετάβαση σε ένα νέο πρότυπο αγροτικής επιχειρηματικότητας».

 

Ο κ. Αυγενάκης συζήτησε αναλυτικά βασικά θέματα που απασχολούν την Διοίκηση και τους εργαζομένους της Τράπεζας, υπογραμμίζοντας την σημασία της δημιουργίας νέου ασφαλιστικού νόμου, ο οποίος θα οδηγήσει σε μείωση των εισφορών, αύξηση της ανταποδοτικότητας και ο ασφαλισμένος θα  έχει δικαίωμα και σημαντικά κίνητρα σε ιδιωτική, και συμπληρωματική ασφάλιση.

 

Ακόμα, ο υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου αναφέρθηκε στο σχέδιο της ΝΔ για την τόνωση του τραπεζικού συστήματος, καθώς και στις πέντε προτεραιότητες του κυβερνητικού προγράμματος, όπως, μεταξύ άλλων, την αποκατάσταση εμπιστοσύνης των πολιτών, την επιστροφή καταθέσεων, την αντιμετώπιση δανείων, καθώς και το νέο σύστημα ηλεκτρονικών πληρωμών.

 

Τέλος, ο κ. Αυγενάκης τόνισε: «η επιστροφή του τραπεζικού συστήματος στην κανονικότητα είναι απαραίτητη για την ενίσχυση της αναπτυξιακής και της διαμόρφωσης των κατάλληλων συνθηκών εκείνων συνθηκών που θα οδηγήσουν στην επιτάχυνση της χρηματοδότησης της οικονομίας, και των ρυθμών ανάπτυξης προς όφελος των πελατών».

Print
Δημοσίευση: Ιουλ 2, 2019,
Κατηγορίες: Δελτία Τύπου,
Ετικέτες:

«Φεβρουάριος 2023»
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272812345
6789101112

Αρχείο

Νέα Δημοκρατία Βουλή των Ελλήνων European Parliament Drive Safe Crete European Parliament Ίδρυμα Καραμανλής
Background Color:
 
Background Pattern:
                               
Reset