Το έργο μου

Πολιτική Ακαδημία Στελεχών στην Καλαμάτα - Η ΝΔ επενδύει στα στελέχη της

Ημερομηνία: 1/4/2017 12:00 πμ

Πολιτική Ακαδημία Στελεχών στην Καλαμάτα - Η ΝΔ επενδύει στα στελέχη της

Η Πολιτική Ακαδημία Στελεχών αποτελεί μια καινοτόμα δράση επιμόρφωσης του ανθρώπινου δυναμικού της Νέας Δημοκρατίας, η οποία εγκαινιάστηκε στις αρχές Νοεμβρίου 2016. Σήμερα, έχοντας ολοκληρώσει 9 κύκλους σε Αθήνα, Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λαμία και Λάρισα μετά από μαζική συμμετοχή κι ενθουσιώδη ζήτηση, πραγματοποιεί τον δέκατο κύκλο της αυτό το Σαββατοκύριακο, 1-2 Απριλίου στην Καλαμάτα, στο Pharae Palace Hotel (Ναβαρίνου και Ρήγα Φεραίου).

 

Σκοπός της Πολιτικής Ακαδημίας είναι να παράσχει υψηλού επιπέδου επιμόρφωση και να διαμορφώσει στελέχη υψηλής εξειδίκευσης, να εμπλουτίσει τις γνώσεις των συμμετεχόντων σε ζητήματα που σχετίζονται με το σύγχρονο πολιτικό και οικονομικό περιβάλλον, να εξοικειώσει τους συμμετέχοντες με τις κατάλληλες θεωρητικές και πρακτικές μεθόδους προκειμένου να είναι σε θέση να ανταποκριθούν σε αυτό το περιβάλλον και να συμβάλει στην ομοιογένεια του πολιτικού λόγου των στελεχών που εκφράζουν τις θέσεις του κόμματος σε οποιοδήποτε επίπεδο.

 

Στόχος της Πολιτικής Ακαδημίας είναι να καλύψει την αυξανόμενη απαίτηση για πολιτικό – στελεχιακό δυναμικό που θα διαθέτει υψηλό βαθμό εξειδίκευσης στα κυρίαρχα πολιτικά ζητήματα και θα έχει τη δυνατότητα να ανταπεξέλθει στις σύγχρονες επικοινωνιακές απαιτήσεις.

 

Ο κ. Λευτέρης Αυγενάκης δήλωσε: «Αποτελεί σημαντική προτεραιότητα για εμάς η επιμόρφωση των στελεχών μας. Η ΝΔ, ως ένα σύγχρονο φιλελεύθερο κόμμα, αντιλαμβανόμενη την πολυπλοκότητα και τις απαιτήσεις της εποχής λειτουργεί την Πολιτική Ακαδημία Στελεχών με στόχο την επιμόρφωση του πολιτικού-στελεχιακού δυναμικού ούτως ώστε να αποκτήσει υψηλό βαθμό εξειδίκευσης στα κυρίαρχα ζητήματα της πολιτικής ατζέντας. Μέσα από την Ακαδημία, διαμορφώνεται ένα ισχυρό πολιτικό δυναμικό ικανό να συνδράμει στην ενίσχυση του μηνύματος της παράταξής μας».

 

Η Πολιτική Ακαδημία Στελεχών λειτουργεί υπό την αιγίδα του Προέδρου κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, την εποπτεία του Γραμματέα  Π.Ε. κ. Λευτέρη Αυγενάκη, και την ευθύνη του Γραμματέα Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας κ. Χρήστου Ταραντίλη.

 

Εισηγητές του προγράμματος είναι διακεκριμένοι εκπρόσωποι του ακαδημαϊκού χώρου.

 

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

 

Σάββατο 01 Απριλίου  2017

 

·      Οικονομία: Η ελληνική κρίση

·      Οικονομία: Οδικός Άξονας Εξόδου από τη Κρίση

·      Η θέση της Ελλάδας στην Ευρώπη

·      Ιδεολογικά χαρακτηριστικά του φιλελευθερισμού και συγκριτική ανάλυση με τα υπόλοιπα ιδεολογικά ρεύματα

 

 

Κυριακή 2 Απριλίου 2017

 

·      Στρατηγικές, τακτικές και εργαλεία πολιτικής επικοινωνίας Ι

·      Στρατηγικές, τακτικές και εργαλεία πολιτικής επικοινωνίας ΙΙ

·      Διαχείριση Κρίσεων 

Print
Δημοσίευση: Απρ 27, 2017,
Κατηγορίες: Δελτία Τύπου,

«Μάιος 2020»
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
27282930123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
1234567

Αρχείο

Νέα Δημοκρατία Βουλή των Ελλήνων European Parliament Drive Safe Crete European Parliament Ίδρυμα Καραμανλής
Background Color:
 
Background Pattern:
                               
Reset