Το έργο μου

«Αναγκάστηκαν να κλείσουν τα εξωτερικά ιατρεία του Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου λόγω δυσλειτουργίας στα κλιματιστικά»

Ημερομηνία: 3/7/2017 12:00 πμ

«Αναγκάστηκαν να κλείσουν τα εξωτερικά ιατρεία του Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου λόγω δυσλειτουργίας στα κλιματιστικά»

Παρέμβαση του Γραμματέα ΠΕ ΝΔ Λ. Αυγενάκη

Στην επιτακτική ανάγκη επισκευής των κλιματιστικών του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου και την αφόρητη και επικίνδυνη για την υγεία των ασθενών κατάσταση αναφέρεται ο Γραμματέας ΠΕ της ΝΔ-Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης, με κοινοβουλευτική του παρέμβαση προς τον Υπουργό Υγείας κ. Ανδρέα Ξανθό.

 

Στην Ερώτηση αναφέρεται ότι: «Σοβαρά προβλήματα έχουν προκύψει στη νέα πτέρυγα του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου και συγκεκριμένα στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία, καθώς δεν λειτουργούν τα επιδαπέδια κλιματιστικά εξαιτίας προβλημάτων στις σωληνώσεις του κλιματισμού, με συνέπεια τη μεγάλη ταλαιπωρία σε ασθενείς, συνοδούς και προσωπικό.

Το πρόβλημα προκύπτει εξαιτίας της μη λειτουργίας των κλιματιστικών λόγω αστοχίας των σωληνώσεων του συστήματος κλιματισμού. Λόγω της υπερθέρμανσης 11 χώρων στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία, γιατροί αποφάσισαν ομόφωνα την αναστολή λειτουργίας των τακτικών εξωτερικών ιατρείων την Παρασκευή 30 Ιουνίου μετά τις 11.00 το πρωί μέχρι τη λήξη του πρωινού ωραρίου και για κάθε μέρα, μέχρις ότου βρεθεί λύση στο ζήτημα, με την τοποθέτηση κλιματιστικών.

Όπως δηλώνει η διοικήτρια του Νοσοκομείου έχουν κινηθεί οι σχετικές διαδικασίες για την προκήρυξη του έργου, ύψους 80.000 ευρώ. Ωστόσο, λόγω των χρονοβόρων διαδικασιών και μέχρις ότου εξασφαλιστεί χρηματοδότηση, η κατάσταση παραμένει ίδια με προσωρινές, αλλά μη αποτελεσματικές, λύσεις φορητών κλιματιστικών.

Όπως γίνεται αντιληπτό η κατάσταση παραμένει αφόρητη για ασθενείς και προσωπικό και πρόκειται για ένα πρόβλημα το οποίο όπως φαίνεται ήταν γνωστό από τον περασμένο Οκτώβριο».  

Με την κοινοβουλευτική παρέμβαση τίθεται το ακόλουθο ερώτημα:

«Σε ποιες ενέργειες θα προβείτε για την άμεση αποκατάσταση του προβλήματος; Πότε προβλέπεται να έχει επισκευαστεί πλήρως ο κλιματισμός της νέας πτέρυγας του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου;».                                  

Print
Δημοσίευση: Ιουλ 5, 2017,

«Απρίλιος 2020»
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930123
45678910

Αρχείο

Νέα Δημοκρατία Βουλή των Ελλήνων European Parliament Drive Safe Crete European Parliament Ίδρυμα Καραμανλής
Background Color:
 
Background Pattern:
                               
Reset