Το έργο μου

Αυγενάκης – Βόζεμπεργκ προς Αποστόλου – Κομισιόν: «Αποζημίωση Ελαιοπαραγωγών του Ηρακλείου και της Κρήτης  λόγω ζημιών στην παραγωγή ελαιοκάρπου» 8/9/2016 12:00 πμ

Αυγενάκης – Βόζεμπεργκ προς Αποστόλου – Κομισιόν: «Αποζημίωση Ελαιοπαραγωγών του Ηρακλείου και της Κρήτης λόγω ζημιών στην παραγωγή ελαιοκάρπου»

Στην ανάγκη άμεσης αποζημίωσης των ελαιοπαραγωγών του Ηρακλείου και της Κρήτης για το πρόβλημα της σχινοκαρπίας, αναφέρονται με παράλληλες παρεμβάσεις τους ο Γραμματέας ΠΕ της ΝΔ και Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης με κοινοβουλευτική του παρέμβαση προς τους Υπουργούς Οικονομικών κ. Ε. Τσακαλώτο και Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Ε. Αποστόλου και η Ευρωβουλευτής της ΝΔ κ. Ελίζα Βόζεμπεργκ προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

«Η κυβέρνηση οδηγεί σε αδυναμία τον ΕΛΓΑ να διενεργήσει επιτόπιες εκτιμήσεις για τις ζημιές σε αγροτικές καλλιέργειες» 4/8/2016 12:00 πμ

«Η κυβέρνηση οδηγεί σε αδυναμία τον ΕΛΓΑ να διενεργήσει επιτόπιες εκτιμήσεις για τις ζημιές σε αγροτικές καλλιέργειες»

Παρέμβαση του Γραμματέα ΝΔ Λ. Αυγενάκη προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Στην αδυναμία διεξαγωγής επιτόπιων ελέγχων για την εκτίμηση των ζημιών στις αγροτικές καλλιέργειες στην Κρήτη από το προσωπικό του ΕΛΓΑ, αναφέρεται ο Γραμματέας ΠΕ της ΝΔ και Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης με κοινοβουλευτική του παρέμβαση, προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ευάγγελο Αποστόλου


Αυγενάκης προς Αποστόλου: «Οφείλατε να προστατεύσετε τα συμφέροντα των Ελλήνων παραγωγών, αλλά δεν το πράξατε. Δεχτήκατε την εισαγωγή αφορολόγητου τυνησιακού ελαιολάδου» 7/4/2016 12:00 πμ

Αυγενάκης προς Αποστόλου: «Οφείλατε να προστατεύσετε τα συμφέροντα των Ελλήνων παραγωγών, αλλά δεν το πράξατε. Δεχτήκατε την εισαγωγή αφορολόγητου τυνησιακού ελαιολάδου»

Αρνήθηκε να απαντήσει ο Υπουργός προφασιζόμενος ότι εθίγη από το ερώτημα. Παρά τις πιέσεις κανένα επίσημο έγγραφο δεν κατατέθηκε ��πό πλευράς Υπουργού

Το θέμα της εισαγωγής 35.000 τόνων αφορολόγητου ελαιολάδου από την Τυνησία, συζητήθηκε σήμερα στη Βουλή μετά από επίκαιρη ερώτηση του αν. Γραμματέα ΠΕ ΝΔ - Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκη προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ευάγγελο Αποστόλου, ο οποίος αρνήθηκε να απαντήσει στο θέμα προφασιζόμενος ότι εθίγη σε προσωπικό επίπεδο.


«“Σκοτώνει” τους Έλληνες παραγωγούς, η εισαγωγή αφορολόγητου ελαιολάδου από την Τυνησία» 2/3/2016 12:00 πμ

«“Σκοτώνει” τους Έλληνες παραγωγούς, η εισαγωγή αφορολόγητου ελαιολάδου από την Τυνησία»

Παρέμβαση του αν. Γραμματέα ΝΔ Λ. Αυγενάκη προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Στην εισαγωγή αφορολόγητου λαδιού από την Τυνησία στην ΕΕ και στην εύλογη ανησυχία των Ελλήνων ελαιοπαραγωγών, αναφέρεται ο αν. Γραμματέας ΠΕ της ΝΔ και Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης με κοινοβουλευτική του παρέμβαση, προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων κ. Ευάγγελο Αποστόλου.


Λ. Αυγενάκης από το Βήμα της Βουλής: «Βαριά φορολόγηση - ταφόπλακα στους αγρότες  - Καταστροφική πολιτική για το ελαιόλαδο με εισαγωγή 35.000 τόνων από την Τυνησία χωρίς δασμούς» 1/12/2015 12:00 πμ

Λ. Αυγενάκης από το Βήμα της Βουλής: «Βαριά φορολόγηση - ταφόπλακα στους αγρότες - Καταστροφική πολιτική για το ελαιόλαδο με εισαγωγή 35.000 τόνων από την Τυνησία χωρίς δασμούς»

«Δυστυχώς για όλα όσα κατηγορούσατε την προηγούμενη Κυβέρνηση τα λούζεστε. Υποτάσσεστε με το χειρότερο τρόπο ενώπιον της τρόικα, δεν έχετε κανένα προσανατολισμό και παράλληλα διατηρείτε με περίσσιο θράσος μια διπολική ρητορεία»

Στην υψηλή φορολόγηση για τους αγρότες που ετοιμάζεται να φέρει η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αλλά και στην υπογραφή από τον αρμόδιο Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων απόφασης για την εισαγωγή ελαιολάδου από την Τυνησία χωρίς δασμούς αναφέρθηκε στην τοποθέτησή του ο Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης από το Βήμα της Βουλής των Ελλήνων κατά τη συζήτηση του σχεδίου νόμου «Βοσκήσιμες γαίες Ελλάδας και άλλες διατάξεις».


Δημιουργία ειδικού φορέα με κύρια αποστολή τη δακοκτονία και την ποιότητα του ελαιολάδου 10/6/2015 12:00 πμ

Δημιουργία ειδικού φορέα με κύρια αποστολή τη δακοκτονία και την ποιότητα του ελαιολάδου

Αναφορά Αυγενάκη στην επιστολή ΣΕΔΗΚ

Στην αποτελεσματικότητα της δακοκτονίας και τη σημασία της, όπως επισημάνθηκε από το συνέδριο που πραγματοποιήθηκε από τον ΣΕΔΗΚ στο Ρέθυμνο, αλλά και την ανάγκη δημιουργίας ειδικού φορέα με αυτή την αποστολή, αναφέρεται ο Βουλευτής Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας κ. Λευτέρης Αυγενάκης, προς τον Υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Παναγιώτη Λαφαζάνη, διαβιβάζοντας σχετική επιστολή του Συνδέσμου Ελαιοκομικών Δήμων Κρήτης.

RSS

«Μάιος 2020»
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
27282930123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
1234567

Αρχείο

Νέα Δημοκρατία Βουλή των Ελλήνων European Parliament Drive Safe Crete European Parliament Ίδρυμα Καραμανλής
Background Color:
 
Background Pattern:
                               
Reset