Το έργο μου

Αυγενάκης από τις Μοίρες: «Στις 20 Σεπτεμβρίου 2015, ψηφίζουμε Νέα Δημοκρατία για να διαμορφώσουμε ένα καλύτερο παρόν και  ένα ευοίωνο μέλλον!» 18/9/2015 12:00 πμ

Αυγενάκης από τις Μοίρες: «Στις 20 Σεπτεμβρίου 2015, ψηφίζουμε Νέα Δημοκρατία για να διαμορφώσουμε ένα καλύτερο παρόν και ένα ευοίωνο μέλλον!»

«Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης εκφράζει με συνέπεια τον μεσαίο χώρο»

Την ανοιχτή προεκλογική ομιλία του παραχώρησε εχθές το απόγευμα, Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2015 ο Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης, στο Πολύκεντρο Μοιρών του Δήμου Φαιστού.


Η ηθική υποκρισία της «αριστεράς» 18/9/2015 12:00 πμ

Η ηθική υποκρισία της «αριστεράς»

Γράφει ο Λευτέρης Αυγενάκης*

Στη χώρα της «αριστερής ιδεολογίας», της απύθμενης υποκρισίας και του πολιτικού θεατρινισμού θεωρούνται σχεδόν αυτονόητες ορισμένες στάσεις και συμπεριφορές. Η «ηθική υπεροχή» και η «ιδεολογική ανωτερότητα» της αριστεράς (θαρρεί κανείς και εξ’ ορισμού υπάρχουν σε όποιον τις ενστερνίζεται) επιτρέπει αντιφατικές για την κοινή λογική, αλλά απολύτως φυσιολογικές -απ’ ότι φαίνεται- για την αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ συμπεριφορές.

«Το διακύβευμα των σημερινών εκλογών» 18/9/2015 12:00 πμ

«Το διακύβευμα των σημερινών εκλογών»

Γράφει ο Λευτέρης Αυγενάκης*

Σήμερα αποφασίζουμε για το μέλλον του τόπου μας, για το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας. Οι προηγούμενες θυσίες μας, είχαν πιάσει τόπο και είχαν αρχίσει να διαφαίνονται δειλά-δειλά τα πρώτα σημάδια εξόδου από την κρίση. Η οικονομία είχε αρχίσει να αναπτύσσεται με θετικούς ρυθμούς, οι επενδύσεις σημείωναν αυξητικές τάσεις με αποτελέσματα που σε λίγο χρόνο θα ήταν αισθητά σε ολόκληρη την κοινωνία.

 

Η Επανάσταση του Αυτονόητου 15/9/2015 12:00 πμ

Η Επανάσταση του Αυτονόητου

Γράφει ο Λευτέρης Αυγενάκης

Η πραγματικότητα που βιώσαμε το τελευταίο επτάμηνο καθιστά περισσότερο αναγκαία όσο ποτέ άλλοτε την επικράτηση της επανάστασης του αυτονόητου. Η επανάσταση που οφείλουμε να κάνουμε ως πολίτες αφορά στην επικράτηση της λογικής, στην εκδήλωση της αντίθεσης μας στο λαϊκισμό και τις φρούδες ελπίδες, καθώς και στην στήριξη μιας ειλικρινούς, ρεαλιστικής και ευρωπαϊκής πολιτικής για να πάμε τη χώρα μας μπροστά.

Ώρα ευθύνης: Ψηφίζουμε για το μέλλον μας 14/9/2015 12:00 πμ

Ώρα ευθύνης: Ψηφίζουμε για το μέλλον μας

Οι εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015 σηματοδοτούν την ευκαιρία του ελληνικού λαού να χαράξει μια σταθερή πορεία προς την ανάπτυξη και την ευημερία, να συνεχίσει την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας, να θέσει στέρεα θεμέλια εξόδου από την κρίση και να διορθώσει τα κακώς κείμενα του τελευταίου επταμήνου δίνοντας σαφές μήνυμα ότι θέλουμε να πάμε τις ζωές μας και τη χώρα μας μπροστά. 


«Η Ελλάδα χρειάζεται σταθερή κυβέρνηση με ευρεία κοινοβουλευτική πλειοψηφία» 14/9/2015 12:00 πμ

«Η Ελλάδα χρειάζεται σταθερή κυβέρνηση με ευρεία κοινοβουλευτική πλειοψηφία»

Δήλωση Λ. Αυγενάκη από την εκδήλωση της ΝΟΔΕ Ρεθύμνης στα Ανώγεια

Στην εκδήλωση της ΝΟΔΕ Ρεθύμνης στα Ανώγεια για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας με κεντρική ομιλήτρια την Όλγα Κεφαλογιάννη, παραβρέθηκε εχθές το απόγευμα, Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου, ο υποψήφιος Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης


Αυγενάκης: «Τιμούμε τη μνήμη των νεκρών της Βιάννου! Χρέος μας σήμερα,  η ειρήνη, η σταθερότητα και η ασφάλεια» 13/9/2015 12:00 πμ

Αυγενάκης: «Τιμούμε τη μνήμη των νεκρών της Βιάννου! Χρέος μας σήμερα, η ειρήνη, η σταθερότητα και η ασφάλεια»

Στις τριήμερες εκδηλώσεις Μνήμης και Διεκδίκησης, που οργανώθηκαν για να τιμηθεί η επέτειος των 72 χρόνων από το Ολοκαύτωμα της Βιάννου, από το Δήμο και την Ένωση Θυμάτων Ολοκαυτώματος Βιάννου, και ολοκληρώθηκαν σήμερα Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου με την επιμνημόσυνη δέηση, υπό του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου & Βιάννου κ.κ. Ανδρέα, παραβρέθηκε σήμερα ο υποψήφιος Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης.


Συναντήσεις Τομεάρχη Υποδομών Λ. Αυγενάκη με φορείς στη ΔΕΘ 12/9/2015 12:00 πμ

Συναντήσεις Τομεάρχη Υποδομών Λ. Αυγενάκη με φορείς στη ΔΕΘ

Στην 80η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης παραβρέθηκε σήμερα ο υποψήφιος Βουλευτής Ηρακλείου της Ν.Δ. και Τομεάρχης Υποδομών, Μεταφορών, Δικτύων, Χωροταξίας & Πολεοδομίας κ. Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος πραγματοποίησε συναντήσεις με τοπικούς φορείς, φορείς από τον κλάδο των κατασκευών, του τουρισμού, της τεχνολογία κ.α.


Περιοδεία στο Δήμο Φαιστού πραγματοποίησε ο Λ. Αυγενάκης 11/9/2015 12:00 πμ

Περιοδεία στο Δήμο Φαιστού πραγματοποίησε ο Λ. Αυγενάκης

«Η επόμενη Κυβέρνηση πρέπει να είναι Κυβέρνηση τετραετίας»

Τις περιοδείες του συνεχίζει σήμερα Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου, ο υποψήφιος Βουλευτής Ν. Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας κ.κ. Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος μετά τη χθεσινή περιοδεία στον Κρουσώνα, επισκέφθηκε το πρωί το Τυμπάκι, τον Ζαρό, τις Καμάρες, τους Βόρρους και το μεσημέρι τις Μοίρες και συζήτησε με τους πολίτες για τις πολιτικές εξελίξεις και την επόμενη ημέρα. Το απόγευμα ο κ. Λ. Αυγενάκης θα επισκεφθεί το Αρκαλοχώρι και στη συνέχεια τη Βιάννο.


Αυγενάκης: «Το πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς χτυπά με σοβαρά κενά στην Παιδεία» 11/9/2015 12:00 πμ

Αυγενάκης: «Το πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς χτυπά με σοβαρά κενά στην Παιδεία»

Στον Αγιασμό του 1ου Δημοτικού Σχολείου και του Γυμνασίου - Λυκείου Τυμπακίου ο Λευτέρης Αυγενάκης

Στον Αγιασμό του 1ου Δημοτικού Σχολείου Τυμπακίου και του Γυμνασίου - Λυκείου Τυμπακίου παραβρέθηκε ο υποψήφιος Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος ευχήθηκε στους μαθητές λέγοντας «Εύχομαι καλή αρχή για τη νέα σχολική χρονιά. Τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζετε, είμαι σίγουρος ότι η Πολιτεία και όλοι εμείς, θα φροντίσουμε να λυθούν άμεσα. Εσείς πρέπει να είστε προσηλωμένοι στους στόχους σας και είμαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρετε

«Η Ελλάδα Μπροστά: Σταθερότητα, Συνεργασία, Ειλικρίνεια, Προοπτική» 10/9/2015 12:00 πμ

«Η Ελλάδα Μπροστά: Σταθερότητα, Συνεργασία, Ειλικρίνεια, Προοπτική»

«Οργώνουν» το Νομό Ηρακλείου οι υποψήφιοι της Ν.Δ.

Τις περιοδείες τους ξεκίνησαν εχθές Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου, οι υποψήφιοι Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στο Ν. Ηρακλείου κ.κ. Λευτέρης Αυγενάκης, Γρηγόρης Πασπάτης, Μάξιμος Σενετάκης, Γεώργιος Μεταλλιωτάκης, Ιωάννης Δεικτάκης, Ελένη Γρηγοράκη, Γεώργιος Μπαμιεδάκης, Μαρία Λυδάκη, Ρέα Αλεξανδράκη και Ελένη Κτιστάκη, οι οποίοι συνομιλούν με τους πολίτες για τις πολιτικές εξελίξεις και την επόμενη ημέρα.


Το κόστος της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ & Βασικοί άξονες Προγράμματος Νέας Δημοκρατίας 	 στον Τομέα Υποδομών, Μεταφορών, Δικτύων, Χωροταξίας & Πολεοδομίας 8/9/2015 12:00 πμ

Το κόστος της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ & Βασικοί άξονες Προγράμματος Νέας Δημοκρατίας στον Τομέα Υποδομών, Μεταφορών, Δικτύων, Χωροταξίας & Πολεοδομίας

«Δημιουργική ασάφεια, εξαγγελίες, και εγκληματική απραξία»

Το 2015 βιώσαμε την «δημιουργική ασάφεια» και την «ευγενική απραξία» της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ σε όλα τα επίπεδα. Η πολιτική που ακολούθησαν χαρακτηρίζεται από σημαντικές καθυστερήσεις, αναβολές και ακυρώσεις σε μεγάλα έργα υποδομών. 

117 χρόνια από τη Σφαγή της 25ης Αυγούστου 25/8/2015 12:00 πμ

117 χρόνια από τη Σφαγή της 25ης Αυγούστου

Τη μνήμη του Αγίου Ενδόξου Αποστόλου Τίτου, Πρώτου Επισκόπου Κρήτης, τίμησε σήμερα Τρίτη, 25 Αυγούστου 2015, το Ηράκλειο με τη δέουσα λαμπρότητα και επισημότητα, στο φερώνυμο και ιστορικό, Ιερό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Τίτου στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου.


Για ποια Αριστερά μιλάμε; 25/8/2015 12:00 πμ

Για ποια Αριστερά μιλάμε;

Γράφει ο Λευτέρης Αυγενάκης*

Για τρίτη συνεχόμενη φορά μέσα στο έτος ο ΣΥΡΙΖΑ οδηγεί τη χώρα σε εκλογές. Εκλογές που όχι μόνο δεν έχει ανάγκη η χώρα, αλλά, αντιθέτως, δημιουργούν σημαντικά προβλήματα επιμηκύνοντας  την ακυβερνησία,  τις καθυστερήσεις στη χάραξη και εφαρμογή πολιτικών και την αναβολή λήψης αποφάσεων σε κρίσιμα ζητήματα.  Η χώρα δε χρειάζεται εκλογές, όπως δεν χρειαζόταν τον Ιανουάριο, όπως δεν χρειαζόταν τον Ιούλιο. Η χώρα χρειάζεται μια αποφασιστική κυβέρνηση έτοιμη να εργαστεί σκληρά και με εθν&iot

Το πάθημα να μας γίνει μάθημα 23/8/2015 12:00 πμ

Το πάθημα να μας γίνει μάθημα

Γράφει ο Λευτέρης Αυγενάκης*

Η πρόσφατη προκήρυξη εθνικών εκλογών από τον Πρωθυπουργό, ήταν μια ακόμη δυσάρεστη έκπληξη από τις πολλές που έχουν συμβεί στη χώρα εξαιτίας του ΣΥΡΙΖΑ. Η αλήθεια είναι ότι η χώρα δε χρειαζόταν εκλογές ούτε τον περασμένο Ιανουάριο, ούτε τώρα. 


RSS
123456789

«Ιούνιος 2020»
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
25262728293031
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345

Αρχείο

Νέα Δημοκρατία Βουλή των Ελλήνων European Parliament Drive Safe Crete European Parliament Ίδρυμα Καραμανλής
Background Color:
 
Background Pattern:
                               
Reset