Το έργο μου

«Όχι στο ΦΠΑ - Δίκαιο και σταθερό φορολογικό σύστημα» ζητούν οι Ομοσπονδίες Επαγγελματιών Βιοτεχνών της Κρήτης 16/6/2015 12:00 πμ

«Όχι στο ΦΠΑ - Δίκαιο και σταθερό φορολογικό σύστημα» ζητούν οι Ομοσπονδίες Επαγγελματιών Βιοτεχνών της Κρήτης

Αναφορά Αυγενάκη προς τον Υπ. Οικονομικών

Στην επικείμενη αύξηση του ΦΠΑ, αναφέρεται σε κοινοβουλευτική του παρέμβαση ο Τομεάρχης Υποδομών, Μεταφορών, Δικτύων, Χωροταξίας & Πολεοδομίας - Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης, προς τον Υπουργό Οικονομικών κ. Γιάννη Βαρουφάκη, διαβιβάζοντας επιστολή των Ομοσπονδιών Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων των νομών Ηρακλείου, Λασιθίου, Ρεθύμνης και Χανιών.


«Η Κυβέρνηση πρέπει να καταλάβει ότι το μέλλον των έργων είναι οι παραχωρήσεις και τα έργα ΣΔΙΤ» 16/6/2015 12:00 πμ

«Η Κυβέρνηση πρέπει να καταλάβει ότι το μέλλον των έργων είναι οι παραχωρήσεις και τα έργα ΣΔΙΤ»

Δήλωση Αυγενάκη από τα Τέμπη όπου επισκέπτεται έργα υποδομής

Το εργοτάξιο του έργου «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου, τμήμα Ευαγγελισμός – Ράχες» στα Τέμπη, επισκέφθηκε ο Τομεάρχης Υποδομών, Μεταφορών, Δικτύων, Χωροταξίας & Πολεοδομίας - Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Λάρισας  κ. Κώστα Δεσπόπουλο, τον Δήμαρχο Τεμπών κ. Κώστα Κολλάτο και από τους εκπροσώπους των παραχωρησιούχων και της κατασκευάστριας εταιρείας, στα πλαίσια της διήμερης περιοδείας σ&

Λ. Αυγενάκης: «Τιμούμε τη θυσία των συμπολιτών μας στη «Στοά Μακάσι»» 15/6/2015 12:00 πμ

Λ. Αυγενάκης: «Τιμούμε τη θυσία των συμπολιτών μας στη «Στοά Μακάσι»»

Η Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου και ο Δήμος Ηρακλείου, τιμώντας όλους εκείνους που αιχμαλωτίστηκαν στη Στοά «Μακάσι», διοργάνωσαν τελετή μνήμης στο χώρο της Ενετικής Πύλης , σήμερα Δευτέρα, 15 Ιουνίου στις 11πμ.


Επιτυχημένη και με μαζική προσέλευση η συνεδρίαση της Νομαρχιακής της Δυτικής Μακεδονίας 12/6/2015 12:00 πμ

Επιτυχημένη και με μαζική προσέλευση η συνεδρίαση της Νομαρχιακής της Δυτικής Μακεδονίας

Με απόλυτη επιτυχία και μαζική προσέλευση ολοκληρώθηκε χθες, Πέμπτη, 12 Ιουνίου 2015, η συνδιάσκεψη της διευρυμένης ΝΟΣ στη Φλώρινα σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, υπό το συντονισμό του Προέδρου της ΝΟΔΕ κ. Θωμά Θεοδώρου


«Η αναπτυξιακή μας στρατηγική πρέπει να έχει στην καρδιά της την εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος και τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου και της ποιότητας ζωής των πολιτών» 12/6/2015 12:00 πμ

«Η αναπτυξιακή μας στρατηγική πρέπει να έχει στην καρδιά της την εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος και τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου και της ποιότητας ζωής των πολιτών»

Ομιλία Τομεάρχη Υποδομών στο συνέδριο «Αναπτυξιακές προοπτικές για τη Δυτική Ελλάδα»

Στο 3ο Αναπτυξιακό Συνέδριο με θέμα: «Αναπτυξιακές προοπτικές για τη Δυτική Ελλάδα» παραβρέθηκε και μίλησε ο Τομεάρχης Υποδομών, Μεταφορών, Δικτύων, Χωροταξίας & Πολεοδομίας, στη θεματική ενότητα: «Μεγάλα Έργα Υποδομών – Μεταφορές», σήμερα, Κυριακή 14 Ιουνίου 2015, το οποίο διεξάγεται στην Πάτρα, από την εφημερίδα «Πελοπόννησος» και το τμήμα Δυτικής Ελλάδας του ΤΕΕ. 


Αντιμέτωποι με την οργή της κοινωνίας για τις γκρεμισμένες της προσδοκίες 12/6/2015 12:00 πμ

Αντιμέτωποι με την οργή της κοινωνίας για τις γκρεμισμένες της προσδοκίες

Γράφει ο Λευτέρης Αυγενάκης

Η Ελλάδα βρίσκεται και πάλι σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι. Το κλίμα που υπάρχει εντός και εκτός της χώρας είναι εξόχως ανησυχητικό. Ξένα μέσα μαζικής ενημέρωσης, αξιωματούχοι και αγορές προδικάζουν την έξοδο της χώρας από το ευρώ. Η εδώ και 5 περίπου μηνών νέα ελληνική Κυβέρνηση, έχασε πολύτιμο χρόνο αναλωνόμενη σε αυτοσχέδιες τακτικές διαπραγμάτευσης, σε ζητήματα τύπων χωρίς καμία ουσιαστική, αλλά και επικοινωνιακή πλέον αξία. 


Στη Φλώρινα ο Λ. Αυγενάκης για τα έργα υποδομής 11/6/2015 12:00 πμ

Στη Φλώρινα ο Λ. Αυγενάκης για τα έργα υποδομής

Τα μεγάλα έργα υποδομής που βρίσκονται σε εξέλιξη στην Δυτική Μακεδονία, αλλά και φορείς και στελέχη οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης, επισκέπτεται σήμερα Πέμπτη, 11  Ιουνίου, ο  Τομεάρχης Υποδομών, Μεταφορών, Δικτύων, Χωροταξίας & Πολεοδομίας - Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης.


Δημιουργία ειδικού φορέα με κύρια αποστολή τη δακοκτονία και την ποιότητα του ελαιολάδου 10/6/2015 12:00 πμ

Δημιουργία ειδικού φορέα με κύρια αποστολή τη δακοκτονία και την ποιότητα του ελαιολάδου

Αναφορά Αυγενάκη στην επιστολή ΣΕΔΗΚ

Στην αποτελεσματικότητα της δακοκτονίας και τη σημασία της, όπως επισημάνθηκε από το συνέδριο που πραγματοποιήθηκε από τον ΣΕΔΗΚ στο Ρέθυμνο, αλλά και την ανάγκη δημιουργίας ειδικού φορέα με αυτή την αποστολή, αναφέρεται ο Βουλευτής Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας κ. Λευτέρης Αυγενάκης, προς τον Υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Παναγιώτη Λαφαζάνη, διαβιβάζοντας σχετική επιστολή του Συνδέσμου Ελαιοκομικών Δήμων Κρήτης.

Περιοδεία Τομεάρχη Υποδομών της Ν.Δ. Λ. Αυγενάκη στη Δυτική Μακεδονία 10/6/2015 12:00 πμ

Περιοδεία Τομεάρχη Υποδομών της Ν.Δ. Λ. Αυγενάκη στη Δυτική Μακεδονία

 Τα μεγάλα έργα υποδομής που βρίσκονται σε εξέλιξη στην Δυτική Μακεδονία θα επισκεφθεί την Πέμπτη και Παρασκευή, 11 και 12 Ιουνίου, ο  Τομεάρχης Υποδομών, Μεταφορών, Δικτύων, Χωροταξίας & Πολεοδομίας - Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης, όπου είναι προγραμματισμένες επισκέψεις σε εργοτάξια μεγάλων έργων καθώς και συναντήσεις με αρμόδιους φορείς, στελέχη οργανισμών, τοπικής αυτοδιοίκησης και στελέχη του κόμματος.


«Η Νέα Δημοκρατία συνεχίζει το διάλογο με τις επαγγελματικές ομάδες, ανανεώνεται και διαμορφώνει τη στρατηγική και το πρόγραμμά της» 10/6/2015 12:00 πμ

«Η Νέα Δημοκρατία συνεχίζει το διάλογο με τις επαγγελματικές ομάδες, ανανεώνεται και διαμορφώνει τη στρατηγική και το πρόγραμμά της»

Συνάντηση Τομεάρχη Μεταφορών Ν.Δ. Λ. Αυγενάκη με τον Πρόεδρο του Συνδικάτου Χερσαίων Εμπορευματικών Μεταφορών

Συνάντηση του Τομεάρχη Υποδομών, Μεταφορών, Δικτύων, Χωροταξίας & Πολεοδομίας - Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκη με τον Πρόεδρο του Πανελλήνιου Συνδικάτου Χερσαίων Εμπορευματικών Μεταφορών κ. Πέτρο Σκουλικίδη, μετά από αίτημα του Συνδικάτου, πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη, 10 Ιουνίου 2015.


Συνάντηση Τομεάρχη Υποδομών Ν.Δ. Λ. Αυγενάκη με την Πανελλήνια Ένωση Επιχειρηματιών Ιδιοκτητών Στεγασμένων Σταθμών Αυτοκινήτων 10/6/2015 12:00 πμ

Συνάντηση Τομεάρχη Υποδομών Ν.Δ. Λ. Αυγενάκη με την Πανελλήνια Ένωση Επιχειρηματιών Ιδιοκτητών Στεγασμένων Σταθμών Αυτοκινήτων

Συνάντηση του Τομεάρχη Υποδομών, Μεταφορών, Δικτύων, Χωροταξίας & Πολεοδομίας - Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκη με τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Επιχειρηματιών Ιδιοκτητών Στεγασμένων Σταθμών Αυτοκινήτων κ. Μιλτιάδη Καυκαλέτο, πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη, 10 Ιουνίου 2015.


«Δημιουργικής ασάφειας» συνέχεια… - 9/6/2015 12:00 πμ

«Δημιουργικής ασάφειας» συνέχεια… -

Αυγενάκης προς Σταθάκη: «Λυπάμαι! Βιώνετε την πλήρη αυτοακύρωσή σας…»

Η παραχώρηση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων, οι ελλείψεις στο αεροδρόμιο Ν. Καζαντζάκης, στο αεροδρόμιο Χανίων και τα προβλήματα των αεροδρομίων, τέθηκαν στην επίκαιρη ερώτηση του Τομεάρχη Υποδομών, Μεταφορών, Δικτύων, Χωροταξίας & Πολεοδομίας - Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκη, προς τον Υπουργό Οικονομίας  κ. Γιώργο Σταθάκη.


Στη Βουλή, μαθητές και γονείς του 47ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου 9/6/2015 12:00 πμ

Στη Βουλή, μαθητές και γονείς του 47ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου

Ο Βουλευτής Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας κ. Λευτέρης Αυγενάκης υποδέχθηκε σήμερα, Τρίτη, 9 Ιουνίου 2015 στο Μέγαρο της Βουλής τους μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς του 47ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου, στο πλαίσιο του προγράμματος εκπαιδευτικών επισκέψεων που έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια.


Αναφορά Αυγενάκη για τα Μη Υποχρεωτικώς Συνταγογραφούμενα Φάρμακα 8/6/2015 12:00 πμ

Αναφορά Αυγενάκη για τα Μη Υποχρεωτικώς Συνταγογραφούμενα Φάρμακα

Στο θέμα  της πώλησης των Μη Υποχρεωτικώς Συνταγογραφούμενων Φαρμάκων, από τα σούπερ μάρκετ, που τέθηκε ενόψει της διαπραγμάτευσης που βρίσκεται σε εξέλιξη, αναφέρεται ο Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης, προς τον Υπουργό Οικονομικών  κ. Γιάννη Βαρουφάκη και τον Υπουργό Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή, διαβιβάζοντας σχετική επιστολή του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ηρακλείου.


Στο μνημόσυνο για τους 62 Μάρτυρες και τους πεσόντες ήρωες της Μεσαράς, ο Λευτέρης Αυγενάκης 7/6/2015 12:00 πμ

Στο μνημόσυνο για τους 62 Μάρτυρες και τους πεσόντες ήρωες της Μεσαράς, ο Λευτέρης Αυγενάκης

Στο Αρχιερατικό Μνημόσυνο, στο εκκλησάκι των Αγίων Πάντων, στο Γάζι, για την ανάπαυση των ψυχών των ηρωικών 62 Μαρτύρων συμπολιτών μας, που εκτελέστηκαν την περίοδο της Γερμανικής Κατοχής και το μνημόσυνο του Δ. Φαιστού στη μνήμη των τοπικών ηρώων που εκτελέστηκαν από τα στρατεύματα κατοχής την 1η Ιουνίου 1942, στο Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Μοιρών, παραβρέθηκε σήμερα Κυριακή, 7 Ιουνίου 2015, ο Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος απέτισε φόρο τιμής στους πεσόντες.


RSS
123456789

«Μάιος 2020»
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
27282930123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
1234567

Αρχείο

Νέα Δημοκρατία Βουλή των Ελλήνων European Parliament Drive Safe Crete European Parliament Ίδρυμα Καραμανλής
Background Color:
 
Background Pattern:
                               
Reset