Το έργο μου

«Οι αντικειμενικές τιμές στο Δήμο Χερσονήσου είναι πολλαπλάσιες των πραγματικών τιμών κατά 30 % έως 300 %» 5/6/2015 12:00 πμ

«Οι αντικειμενικές τιμές στο Δήμο Χερσονήσου είναι πολλαπλάσιες των πραγματικών τιμών κατά 30 % έως 300 %»

Παρέμβαση Αυγενάκη προς Βαρουφάκη

Σε προτάσεις για την μείωση των αντικειμενικών αξιών των ακινήτων στα διοικητικά όρια του Δήμου Χερσονήσου, αναφέρεται ο Τομεάρχης Υποδομών, Μεταφορών, Δικτύων, Χωροταξίας & Πολεοδομίας - Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης σε παρέμβασή του προς τον Υπουργό Οικονομικών κ. Γιάννη Βαρουφάκη, διαβιβάζοντας σχετικό υπόμνημα του Δήμου Χερσονήσου.


Συνάντηση και συγχαρητήρια Αυγενάκη σε Πολιτιστικό Σύλλογο Καμηλαρίου 5/6/2015 12:00 πμ

Συνάντηση και συγχαρητήρια Αυγενάκη σε Πολιτιστικό Σύλλογο Καμηλαρίου

Με το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Καμηλαρίου, συναντήθηκε σήμερα ο Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης, με τους οποίους συζήτησε τις επόμενες πολιτιστικές δράσεις που προγραμματίζει ο Σύλλογος

Συνάντηση του Λ. Αυγενάκη με τα «μεσαρίτικα» μέσα ενημέρωσης 5/6/2015 12:00 πμ

Συνάντηση του Λ. Αυγενάκη με τα «μεσαρίτικα» μέσα ενημέρωσης

Τρεις βασικοί άξονες συζήτησης: Δρόμος Ηράκλειο - Μεσαρά - Μουσείο Μεσάρας - ενίσχυση εθελοντικών δομών της περιοχής

Συνάντηση  παραχώρησε σήμερα, ο Τομεάρχης Υποδομών, Μεταφορών, Δικτύων, Χωροταξίας & Πολεοδομίας - ο Μεσαρίτης Βουλευτής κ. Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος ενημέρωσε για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στην ευρύτερη περιοχή της Μεσαράς και διατύπωσε την αγωνία του για την γενικότερη ανάπτυξη της Μεσαράς και την ποιότητα ζωής των κατοίκων της.


«Μετά τα αποθεματικά η Κυβέρνηση βάζει χέρι και στη δυναμική των έργων;» 4/6/2015 12:00 πμ

«Μετά τα αποθεματικά η Κυβέρνηση βάζει χέρι και στη δυναμική των έργων;»

Περιοδεία Αυγενάκη σε Οργανισμό Λιμένος Ηγουμενίτσας και εργοτάξια της Ιονίας Οδού σε Φιλιππιάδα - Γέφυρα Γυμνότοπου και Καμπή

Τη διήμερη περιοδεία στην Περιφέρεια Ηπείρου ολοκλήρωσε σήμερα Πέμπτη, 4 Ιουνίου, ο Τομεάρχης Υποδομών, Μεταφορών, Δικτύων, Χωροταξίας & Πολεοδομίας - Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος περιόδευσε στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, αλλά και στα εν εξελίξει έργα της Ιονίας Οδού.


Διήμερη περιοδεία Τομεάρχη Υποδομών της Ν.Δ. Λευτέρη Αυγενάκη στα μεγάλα έργα των Νομών Ιωαννίνων - Θεσπρωτίας - Άρτας - Πρέβεζας 3/6/2015 12:00 πμ

Διήμερη περιοδεία Τομεάρχη Υποδομών της Ν.Δ. Λευτέρη Αυγενάκη στα μεγάλα έργα των Νομών Ιωαννίνων - Θεσπρωτίας - Άρτας - Πρέβεζας

Τα μεγάλα έργα υποδομής που βρίσκονται σε εξέλιξη στην Περιφέρεια Ηπείρου θα επισκεφθεί την Τετάρτη και Πέμπτη, 2 και 3 Ιουνίου, ο  Τομεάρχης Υποδομών, Μεταφορών, Δικτύων, Χωροταξίας & Πολεοδομίας - Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης.

«Η Κυβέρνηση οδηγεί τη χώρα σε ατραπούς επικίνδυνες, δύσβατες και ομιχλώδεις» 3/6/2015 12:00 πμ

«Η Κυβέρνηση οδηγεί τη χώρα σε ατραπούς επικίνδυνες, δύσβατες και ομιχλώδεις»

Περιοδεία Αυγενάκη στην Ήπειρο

Τη διήμερη περιοδεία στην Περιφέρεια Ηπείρου ξεκίνησε σήμερα Τετάρτη, 3 Ιουνίου, ο Τομεάρχης Υποδομών, Μεταφορών, Δικτύων, Χωροταξίας & Πολεοδομίας - Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης, από τα Ιωάννινα.


Αλλαγές στον προσδιορισμό του εισοδήματος αγροτών από ιδιόχρηση αγροτεμαχίων 3/6/2015 12:00 πμ

Αλλαγές στον προσδιορισμό του εισοδήματος αγροτών από ιδιόχρηση αγροτεμαχίων

Αναφορά Αυγενάκη στην επιστολή της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ηρακλείου

Στον προσδιορισμό του εισοδήματος αγροτών από ιδιόχρηση αγροτεμαχίων και τις χρονοβόρες και δύσκολες διαδικασίες που προβλέπονται, αναφέρεται σε παρέμβασή του, ο  Τομεάρχης Υποδομών, Μεταφορών, Δικτύων, Χωροταξίας & Πολεοδομίας - Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης προς την Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Νάντια Βαλαβάνη, διαβιβάζοντας επιστολή της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ηρακλείου.


Στη Βουλή μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί του 3ου Δημοτικού Αλικαρνασσού και του 30ου Δημοτικού Ηράκλειου 3/6/2015 12:00 πμ

Στη Βουλή μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί του 3ου Δημοτικού Αλικαρνασσού και του 30ου Δημοτικού Ηράκλειου

Μαθητές, γονείς και συνοδοί εκπαιδευτικοί του 3ου Δημοτικού Αλικαρνασσού που βρίσκονται σε εκπαιδευτική εκδρομή στην Αθήνα, είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το κτίριο του Κοινοβουλίου.

Η απλοϊκή αριθμητική της Αριστεράς πτώχευσε 15/5/2015 12:00 πμ

Η απλοϊκή αριθμητική της Αριστεράς πτώχευσε

Γράφει ο Λευτέρης Αυγενάκης

Έχουν ήδη παρέλθει τρεισήμισι μήνες στάσιμης και κοστοβόρας διακυβέρνησης, πλην όμως διαπνεόμενης από αισθήματα περηφάνιας, με Υπουργούς, Βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι συνεχίζουν με την απλοϊκή αριθμητική τους να θεωρούν ότι ο λογαριασμός βγαίνει και να κρύβονται πίσω από το αστείο ευφυολόγημα των κόκκινων γραμμών.


Υποδομές: «2010-2015: 5 χρόνια κρίση, 5 χρόνια έργα» 15/5/2015 12:00 πμ

Υποδομές: «2010-2015: 5 χρόνια κρίση, 5 χρόνια έργα»

Γράφει ο Λευτέρης Αυγενάκης

Η ύπαρξη σύγχρονων και λειτουργικών έργων υποδομών αποτελεί το θεμέλιο λίθο για την επιτυχή υλοποίηση οιασδήποτε αναπτυξιακής στρατηγικής μιας χώρας, καθώς και τον κινητήριο μοχλό για την υλοποίηση κάθε επιχειρηματικής (δημόσιας ή ιδιωτικής) και κοινωνικής δραστηριότητας. Σε έναν κόσμο που εξελίσσεται ταχύτατα, κατακτώντας σημαντικά τεχνολογικά –τουλάχιστον- επιτεύγματα, η ενίσχυση των έργων υποδομής είτε στο στάδιο της δημιουργίας-κατασκευής, είτε στο στάδιο της συντή&

Η συνέχιση της «δημιουργικής ασάφειας» από την Κυβέρνηση μόνο ωφέλιμη δεν είναι για τη Χώρα 16/4/2015 12:00 πμ

Η συνέχιση της «δημιουργικής ασάφειας» από την Κυβέρνηση μόνο ωφέλιμη δεν είναι για τη Χώρα

Γράφει ο Λευτέρης Αυγενάκης

Η συνέχιση της δημιουργικής ασάφειας συνεχίζεται με αρνητικά αποτελέσματα για τους πολίτες και τη Χώρα μας. Οι  αριθμοί δηλώνουν την αλήθεια η οποία πλέον δεν μπορεί να κρυφτεί. Η κυβέρνηση δεν πλήρωσε 1,2 δισ. ευρώ οφειλές της τον Μάρτιο και "δηλώνει χαρούμενη και ικανοποιημένη..". 


Η κρίση έπληξε τους δρόμους και την οδική ασφάλεια 3/4/2015 12:00 πμ

Η κρίση έπληξε τους δρόμους και την οδική ασφάλεια

Γράφει ο Λευτέρης Αυγενάκης

Η οικονομική κρίση που έπληξε τα τελευταία χρόνια τη χώρα μας άφησε εμφανή σημάδια εγκατάλειψης στις υποδομές και κυρίως στο οδικό δίκτυο και τη συντήρηση του επαρχιακού δικτύου, αλλά και του «δευτερεύοντος» και «τριτεύοντος» εθνικού δικτύου (ήσσονος σημασίας δρόμοι).


«Παρατηρήσεις»  αναφορικά με τη συμφωνία μεταξύ Κυβέρνησης και Eurogroup 27/2/2015 12:00 πμ

«Παρατηρήσεις» αναφορικά με τη συμφωνία μεταξύ Κυβέρνησης και Eurogroup

Γραφεί ο Λευτέρης Αυγενάκης

"Η ενδιάμεση και μεταβατική συμφωνία στην οποία κατέληξαν η Κυβέρνηση και το Eurogroup αποτελεί ένα πρώτο βήμα προς την αναγκαία εξομάλυνση της σχέσης της χώρας με τους εταίρους και δανειστές"

Να δημιουργήσουμε όλοι μαζί την αφήγηση της επόμενης ημέρας! 16/1/2015 12:00 πμ

Να δημιουργήσουμε όλοι μαζί την αφήγηση της επόμενης ημέρας!

Γράφει ο Λευτέρης Αυγενάκης

Η Ελλάδα σήμερα αναζητά μια νέα αφήγηση. Όχι ένα νέο μυθιστόρημα, όχι ένα νέο παραμύθι, όπως το έζησε από τη μεταπολίτευση και μετά. Η αφήγηση αυτή πρέπει να είναι πάνω απ' όλα δημοκρατική, μεταρρυθμιστική και κυρίως να συγκροτηθεί μια πλατιά κοινωνική συμμαχία γύρω της που θα ανατρέψει όλα εκείνα τα δόγματα, τις ιδεοληψίες και τα ψεύτικα τα λόγια που μας έφεραν στην κατάρρευση και σήμερα κινδυνεύουμε να αντιμετωπίζουμε ξανά τις πιο ολέθριες καταστάσεις.

Πλήρως ενεργές οι ελληνικές αξιώσεις για το κατοχικό δάνειο και τις πολεμικές αποζημιώσεις 13/1/2015 12:00 πμ

Πλήρως ενεργές οι ελληνικές αξιώσεις για το κατοχικό δάνειο και τις πολεμικές αποζημιώσεις

Γράφει ο Λευτέρης Αυγενάκης

Η σημερινή ευρωπαϊκή συγκυρία, χαρακτηρίζεται από την ανάγκη οριοθέτησης των υποχρεώσεων των χωρών της ευρωζώνης ως προς την επίτευξη βασικών δημοσιονομικών στόχων –μεταξύ των οποίων προέχουσα θέση κατέχει το δημόσιο χρέος κάθε χώρας-μέλους. 


RSS
123456789

«Ιούλιος 2020»
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
293012345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112
3456789

Αρχείο

Νέα Δημοκρατία Βουλή των Ελλήνων European Parliament Drive Safe Crete European Parliament Ίδρυμα Καραμανλής
Background Color:
 
Background Pattern:
                               
Reset